Energetikai érintő masszázs

Energetikai érintő masszázs

Az általam használt energetikai gyengéd érintő masszázs segít feloldani blokkjaidat, önkorlátozó hiedelmeidet, segíti az elengedést, tisztulást, feltöltődést. (Több módszert szükség szerint ötvözve használok: Access Bars, Ajurvéda arc akupresszúrás pontjai, csakratisztítás.)

Kinek ajánlott?

Hogyan működik?

Minden életterületnek meg van a pontja az arcon és a fejen, mint – kapcsolatok, öröm, öregedés, szexualitás, a pénzhez való viszony, a kreativitás, a testünk stb. – ami "elmenti" az adott területhez tartozó gondolatainkat, elképzeléseinket, hitrendszerünket, hiedelmeinket, amik aztán blokkolhatják az adott életterület kiegyensúlyozott működését. Az energiapontok érintésével, tisztulnak, törlődnek a “rossz” beidegződések, és lehetőségünk nyílik új elképzelésekkel felülírni. A kezelés során az agyhullámok lelassulnak, ezáltal a gyerekkorunkból (generációból, vagy előző életekből – persze, ha hiszünk benne) származó viselkedési minták, hitrendszerek hozzáférhetők lesznek.

A kezelés menete

Maga a kezelés nyugodt fekvő helyzetben történik, 40-50 percig az energiák áramlását használva megérintem a fejen lévő pontokat (néha a test más részét is, amit a szükségesnek érzek. Pl. a talpat, térdet, hasat).

Az érintés hatására a tested ellazul és elkezd elengedni korlátozó érzéseket, gondolatokat, fájdalmakat, ítéleteket, amelyeket elraktároztál és már nem szolgálnak téged.

A kezelést alatt, segítek kérdésekkel feltárni, hogy milyen érzelmek vannak benned, mely életterületekre fektessünk hangsúlyt. Gyakran előfordul azonban, hogy a szavak helyett a gyógyító csöndet választjuk (ilyenkor akár álomba is merülhet a kezelt személy), miközben végzem a tisztítást.

Mit tapasztalhatsz?

A kezelés alatt az elengedés könnyedén történik meg, egy pihentető, kellemes folyamat során. A megfelelő pontok érintése ellazít, új lehetőségeket mutat meg számodra.

A kezelésnek köszönhetően olyan dolgok is megváltozhatnak az életedben, amit korábban megváltoztathatatlannak tartottál, segít az élet örömeinek meglátásában.

Az érintő masszázs hozzájárul önmagad teljességének megélésében a relaxációs folyamat során.

Hány kezelésre van szükség?

Amennyit választasz. Van, akinél már egyetlen kezelés is hatalmas változást hoz, másnál több kezelés után történik meg az áttörés.


Várlak szeretettel egy kellemes feltöltődésre!