Hogyan kezdődött? Avagy őszintén magamról

Johanna

Már gyerekkoromtól érzékeltem olyan energiákat, amiket nem értettem, ezért nem is igen beszéltem róla hosszú ideig.

Gyakran felmerült bennem az is, hogy valamilyen segítő jellegű foglalkozást kéne választanom, ez az, amiben jó vagyok: tudom pozitívan motiválni az embereket és más szemszögből láttatni a helyzeteket. Mégis mindig elhessegettem a gondolatot, úgy tűnt a racionális világnak van csak létjogosultsága. Közben persze kaptam a jeleket – bármilyen tevékenységet választottam is, körém gyűltek a lelki segítségre vágyók és a magam módján ösztönösen próbáltam segíteni. A hivatalos munkáimat egy idő után mindig kevésnek éreztem, ezért folyamatosan különböző tanfolyamokra jártam, hogy kielégítsem tudásvágyamat, és hogy egyre jobban megismerjem a határaimat. (Képesítéseim a teljesség igénye nélkül : irodavezető; bölcsész; ékszer becsüs. Ezek után fordultam a természetgyógyászat, a kineziológia és az energetikai kezelések felé.)

Hosszú út vezetett odáig, míg évekkel ezelőtt kapcsolatba kerültem a kineziológiával. Ez a módszer mutatta meg, hogy lehet másképp is élni, szabad másképp gondolkozni, és nem utolsó sorban, hogy nagy szükség van a test – lélek – szellem egységével foglalkozó emberekre is a mai világban.

A One Brain kineziológiához jelek sorozata irányított, és egy véletlen folytán egyből tanfolyamon találtam magam, amikor még semmit nem tudtam, hogy mi is ez valójában. Egyből megszerettem és éreztem, hogy jó helyen vagyok.

Minden egyes szint elvégzésével egyre közelebb kerültem ahhoz, hogy vállaljam a megérzéseimet, és azt a fajta gondolkozást amit képviselek. Felismertem, hogy ezzel az új tudatosságommal hatékonyabban és gyorsabban tudok segíteni, mint ahogyan eddig tettem. Magával ragadott, ahogy a tanfolyamok alkalmával, egyre pontosabban körül rajzolódott problémáink halmaza és azok eredete. Csodálatos volt látni, hogyan fejlődünk és tesszük le az addigi helyzeteinkhez kapcsolódó stresszeinket és hogyan nyílik ki a világ.

Tulajdonképpen egy tanfolyami oldás után kezdődött… egyszer csak célba talált egy kifejezés: közérzet javító szolgáltatás. De hisz ez én magam vagyok három szóban! Ezt teszem, mióta az eszemet tudom, csak most kaptam hozzá egy technikát!

Ezzel a lendülettel, amit kaptam, kiléptem a nagyvilágba és hálás vagyok, hogy emberekkel foglalkozhatok!