Vélemények

Mintha picit simább lenne az élet, elég sok dolgot megtanultam értékelni és másképp érzek, mint régebben. Sokkal bizakodóbb vagyok a jövőmet illetően és nagyon jó dolgokra számítok. Közelebb vagyok a célokhoz.

Dániel

Veled jó beszélgetni, mert más szempontot is megmutatsz, és mindig van alapja. És nem is vagy elfogult. Legalábbis én soha nem éreztem (azért néha jó lett volna 😂). És nem is akarsz megdumálni.

Magdi

Johanna segítségével vészeltem át eddigi életem komolyabb melypontjait.

Azt tanította nekem, hogyan gondolkodhatok szabadabban, akár többféle nézőpont szerint, hogyan fordíthatom át az általam gyengeségként megélt vonásaimat áldásos és egyedi személyiségjegyként.

Felnyitotta a szememet a felelősségvállalás jelentőségére, hogyha valamit szívből szeretnénk, bármi lehetséges.

És ami jelenleg a legmeghatározóbb felismerés lett számomra: az élet egy olyan játék, melynek bármelyik eldugott zugában megtalálhatjuk a szépséget.

❤️

Lia

Nem tudom, hogy mit csinálsz velem az energetikai kezelésen, de jó, élvezem a változást és azt, hogy mosolygok és azt, hogy NYUGODT vagyok, sokkal könnyebb kommunikálni. Olyan jó érzés, hogy tudok így jókedvet adni, őszintén, szívből.

Ildi

Szia Johanna,

Szeretném még egyszer meg köszönni a terápiát. Bármi is a titok, valami már változott. Az első pár éjszaka elég sok élethű, igen intenzív álmom volt, sokszor felriadtam, de most minden lecsendesedett.

Stressz helyzetet, kevésbé élem meg stresszként, vagy egyáltalán nem is veszek tudomást róla, nyitottabbá váltam kisebb, nagyobb változásokra, nyitottabb vagyok emberek felé is, de ez még nem most lesz 100%-os.

Nem vagyok olyan lobbanékony.

Kommunikációra is azt mondanám, hogy változott, még mindig zárok bizonyos helyzetekben, bizonyos emberekkel szemben, de gondolom változni fog ez is, de nem is igazán zavar, viszont sokkal szókimondóbb lettem, meglátjuk, hogy az őszinteséget mennyi ember fogja értékelni.

Minden esetre jó hatással van rám, ami történt. Szeretném tovább folytatni a kezeléseket.

Gábor

Olyan 5 honapot jartam rendszeresen Johannához, elképesztően sokat segìtett kisilabizálni a kesze kusza kapcsolatrendszeremet önmagammal, alaposan végiggyomlàltuk a lelkemet és egészen érdekes módon kilendültem a változás irányába. Nagyon örülök ennek évekig tartó mindenféle önterápiás gyakorlatok után valahogy itt Johannánál sikerült elkezdenem kievezni a felszínre. köszönöm!! ❤️

Kati

Csak annyit akartam mondani, hogy hála neked... 😉 hamarosan kezdődik az új életem. 😊 kb 3 hét múlva költözök... vettem egy házat, kiléptem a munkahelyemről... és a jövőre nézve kezdenek fixálódni a céljaim, terveim!! Csak meg akartam köszönni... mert ha elgyengülök egy pillanatra mindig eszembe jutsz!! És akkor észbe kapok! Szóval KÖSZÖNÖM!! SOKAT SEGÍTETTÉL! 😘😘😘

Tina

Johannánál négy alkalommal jártam, az életem egy nehéz döntéseket igénylő szakaszában kerestem meg először, ezt megelőzően nem jártam még kineziológus szakembernél. Fantasztikus, ahogy az első pillanattól kezdve teljesen rám hangolódott, ahogy természetesen és magától értetődően foglalkozott velem, az eredmények pedig magukért beszélnek. Ezúton is köszönöm Neked, Johanna a segítséget, a személyiséged, a kisugárzásod! Te arra születtél, hogy segíts másoknak! Biztosan találkozunk még 😊

Timi

Nekem Nagyon gyors segítséget adtál azzal, hogy úgy tudtad kezelni az 5 éves gyermekem problémáit, hogy Ő ezt közvetve rajtam keresztül kapta meg feszengés, szorongás nélkül csak úgy a maga természetességében. Amivel természetesen rögtön ráláttam arra, nekem is miben kell változni!  Számomra a szeretet és a megértés mellett azonnal kaptam a megoldásokat is. Mégegyszer köszönöm!

Éva

Fogalmam nincs mit csináltál, a körülmények nem változtak, de már nem okoz nekem problémát! Köszönöm!

Anita

Johannát több mint 20 éve ismerem, számomra ő mindig is a segítőt jelentette. Érzékenységével, ráhangolódni tudásával ott és úgy volt jelen, ahogyan a másik félnek szüksége volt rá. Mióta kineziológiával foglalkozik, ez a képessége ötvöződik szakmai tudásával. Oldásaiba beleviszi saját személyiségét, ettől közelivé válik, beengedhetővé, ami sokat segít abban, hogy a probléma mélységeit képes legyen megtalálni az oldott személlyel együttműködve.

Engem személy szerint a gyerekekkel való munkája érintett meg igazán, ugyanúgy megtalálja az utat a kamaszlélekhez, mint a kisgyermekekhez, szeretnek vele lenni; játékosan a gyerekek tempójához, befogadóképességéhez igazodva éri el az oldás sikerességét.

Mindenkinek szívből ajánlom az élményt, amit az oldásai jelentenek!

Móni

…köszönöm, nagyon kivesézted a témákat, maximálisan kivesézted. Szóval én az aktív figyelmet köszönöm! Ez ritka 😊

Orsi

Az ismeretségünk még "kineziológia előtti". 😊 Jártam már más kineziológusnál, de amikor a gyermekemmel kapcsolatos probléma megoldásán gondolkoztam, egyszer csak jött egy ilyen érzésem, hogy ehhez Johi kell. Szerintem Neki kinez nélkül is volt/van ehhez érzéke, beleérző képessége!!!

Nekem nagyon fontos,hogy értsem a történések okát! Nemcsak a saját fejemben zajló dolgokra gondolok, hanem a családomra is. Bármikor,ha a gyerekeimnek problémája volt, szerettem volna tudni, hogy mi játszódik le a lelkükben és a gondolataikban. Így könnyebb megérteni és kezelni a helyzeteket. Nekem ebben segített a kineziológia. Megtalálni a rendet a fejekben, megérteni és elfogadni a magam és mások érzéseit!

Niki